Corvinyusz

Az vagy amit tanulsz. Az vagy, ahol tanulsz. Jó neked ez így? Ha van egy jó történeted, vagy valami felháborítót tapasztaltál az egyetem falai között, ne légy Nyuszi megírni nekem. Elég a hallgatásból! corvinyusz@gmail.com

Utolsó kommentek

  • corvinyusz: @qay qwe: ha gondolod megmutatom a neptunom, egy db tárgyam van,amit hétfőre vehetnék fel- az idő... (2010.02.15. 01:34) Apa kezdődik!
  • qay qwe (törölt): Nem kéne ekkora arccal rendelkezni, hiszen a diákoknak szorgalmi időszakban csak a kedd, szerda és... (2010.02.13. 20:06) Apa kezdődik!
  • corvinyusz: @sncf: van 10 tárgyam. azért igen nagy szívás lenne, ha abból 1hét alatt kéne levizsgáznom... (2009.12.31. 13:46) Vizsgafelvétel rulez...
  • corvinyusz: @sncf: és ez hol magyarázat a pénteki vizsgák hiányára?miért csak 7elején kell vizsgát összekészít... (2009.12.31. 13:43) Apa kezdődik!
  • sncf: Rossz a vizsgarendszer. Amikor én Franciaországban elit egyetemen tanultam, a vizsgaidőszak egy hé... (2009.12.27. 15:22) Vizsgafelvétel rulez...
  • Utolsó 20

HTML

Budapest légszennyezettsége

HTML

Időjárás előrejelzés

Télen hűteni kell

corvinyusz 2009.11.17. 00:36

De vajon miért is?

Miért van az, hogy amióta fűtés szezon van, az E1-es előadóban mindig hideg levegő áramlik a rácsokból, amik a székünk alatt vannak?

Nem találok rá ésszerű magyarázatot.
Már írtam korábban a C nagy előadójáról is, túlbuzgó módon ott is hűtenek-ha kell, ha nem..

De vajon miért kell hideget nyomni, ha egyszer tél van? Annyira fűtenek, hogy hűteni kell, különben túl meleg van? Akkor miért nem veszik lejjebb a fűtést?
Lehet, hogy szimplán azt élvezik, mikor látják, az ember ül a darab fa széken, és dörzsölgeti a combjait, meg tekeri maga köré a kabátját, mivel fázik, ha hideget nyomnak a lábára 80 (vagy 2 x 80) percen keresztül.
Sőt a fázásból a lányoknál könnyen felfázás is lehet, úgyhogy ez a téma abszolút nem szőnyegalá söprés kategória. Kinek lehet szólni ezügyben?

Fázunk az 1-es előadóban, mert télen hűtenek!
 

Címkék: hűtés fűtés előadó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinyusz.blog.hu/api/trackback/id/tr111530913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása