Corvinyusz

Az vagy amit tanulsz. Az vagy, ahol tanulsz. Jó neked ez így? Ha van egy jó történeted, vagy valami felháborítót tapasztaltál az egyetem falai között, ne légy Nyuszi megírni nekem. Elég a hallgatásból! corvinyusz@gmail.com

Utolsó kommentek

  • corvinyusz: @qay qwe: ha gondolod megmutatom a neptunom, egy db tárgyam van,amit hétfőre vehetnék fel- az idő... (2010.02.15. 01:34) Apa kezdődik!
  • qay qwe (törölt): Nem kéne ekkora arccal rendelkezni, hiszen a diákoknak szorgalmi időszakban csak a kedd, szerda és... (2010.02.13. 20:06) Apa kezdődik!
  • corvinyusz: @sncf: van 10 tárgyam. azért igen nagy szívás lenne, ha abból 1hét alatt kéne levizsgáznom... (2009.12.31. 13:46) Vizsgafelvétel rulez...
  • corvinyusz: @sncf: és ez hol magyarázat a pénteki vizsgák hiányára?miért csak 7elején kell vizsgát összekészít... (2009.12.31. 13:43) Apa kezdődik!
  • sncf: Rossz a vizsgarendszer. Amikor én Franciaországban elit egyetemen tanultam, a vizsgaidőszak egy hé... (2009.12.27. 15:22) Vizsgafelvétel rulez...
  • Utolsó 20

HTML

Budapest légszennyezettsége

HTML

Időjárás előrejelzés

Coming soon

corvinyusz 2009.06.01. 07:58


Hamarosan... Kezdődik...

 

 

Tervben van már jó ideje,hogy hamarosan elindul a Corvinyusz blog. Az itteni egyetemi élet nyalánkságait, napos és árnyékos-mohos oldalát fogom bemutatni. Egy nem hivatalos Corvinus -de jó itt élni blog.

Ha van egy történeted, itt tanulsz,
és valami negatív élmény ért az egyetemmel kapcsolatban,
vagy netalántán valami jót látsz a sivár padok között, ne habozz megosztani velem!

Ha már nem olyan rózsaszín minden... írd meg, hogy melyik tanszékre vágtad rá múlthéten az ajtót, vagy éppen milyen szivetmelengető dolog történt itt veled.

Nemtitkolt szándékom, hogy világuralomra törjek átvegyem a Corvinull blog szerepét, és összefogjunk, hogy egy kicsit jobbá tegyük ezt az egyetemet, felnyissuk az illetékesek szemét a visszásságokra, illetve hogy kiírhassa mindenki a maga kis búját-bánatát, és jókat derüljünk rajta.

Remélem nem nyúlok darázsfészekbe, de úgyérzem, végre itt az idő, hogy előkotorjuk a problémákat a szőnyeg alól, és ne csak besöpörjük őket oda egy Xanax vagy két feles kiséretében.

Üdv: A TO-s néni Nyuszi

 

Címkék: kezdés

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinyusz.blog.hu/api/trackback/id/tr521156216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monorau Bukurea 2009.10.31. 14:35:12

"Nemtitkolt szándékom, hogy átvegyem a Corvinull blog szerepét"
Ehhez viszont elég lett volna, ha megkéred a Corvinullosokat, hogy vegyenek fel szerzőnek a blogjukhoz. Most ők is feltámadtak, oszt' olvashatok két blogot. ;)

corvinyusz · http://corvinyusz.blog.hu/ 2009.10.31. 14:47:02

@Monorau Bukurea: Szerintem ők már nem fognak feltámadni, az e-mailokra se nagyon válaszolgatnak:(
Lediplomáztak, és örülnek, hogy hátrahagyhatnak mindent:) Vissza se néznek...

De társszerzőket keresek énis!Jelentkezni corvinyusz@gmail.com-on lehet.

Ne légy nyuszi!

Monorau Bukurea 2009.11.02. 14:53:44

Pedig feltámadtak. Nézd csak meg! Lehetne post sharing, kommentelni meg mindig csak az egyiken lehetne a 2 közül. Mindezt nem potenciális társszerzőként, hanem olvasóként, kommentelőként javaslom. ;-)
süti beállítások módosítása